Søk i Matjungelen SFO

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Påmelding til Matjungelen

Registrer deg under så sender vi deg et jungelbrøl når vi åpner en ny påmeldingsrunde. Ny påmelding åpner våren 2022.

Vil du få et jungelbrøl fra oss når påmeldingen åpner igjen?

Skriv deg opp på interesseskjemaet!

Meld din interesse

* indicates required

Hvordan vil du høre fra oss?

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å klikke på linken i footermenyen på epostene våre. Mer info om personvern kan du finne på våre nettsider.

Vi bruker Mailchimp for å sende eposter. Ved å melde deg på godkjenner du at informasjonen blir prosessert via Mailchimp. Du kan lese mer om personvern i Mailchimp her.

Blomst

En gang Matjungel-SFO, alltid Matjungel-SFO.

Når du allerede har funnet veien til jungelen, og meldt din SFO/AKS på, regnes dere som påmeldt i aktivitetsprogrammet. Vi trenger altså ikke en ny påmelding hvert år, og dere kan bruke innholdet igjen og igjen og igjen.

Ofte stilte spørsmål

Kan Matjungelen gjennomføres med gjeldende smittevernregler?

Ja, vi jobber fortløpende med å oppdatere månedens tema slik at aktivitetene kan gjennomføres innenfor smittevernreglene. Dere står også fritt til å bruke aktivitetene når dere vil gjennom året.

Hva om vi ikke har matlaging å SFO?

Matjungelen er mer enn matlaging, og vi har mange aktiviteter som ikke innebærer matlaging. Naturbingo, Sorteringstaffett, Sesongkalender er eksmpler på aktiviteter som kan gjøres uten matlaging.

Hva er eksempler på aktiviteter som ikke er matlaging?

Natursti, sesongkalender, smakstreet, skattejakt, frøbomber etc.

Kan vi velge aktivitetene selv?

Ja, dere står fritt til å bruke aktivitetene som dere vil. Vi har et årshjul med 12 tema som følger sesongene, men dere kan også tilpasse innholdet til deres lokale forhold og behov.

Forankring i skole og kommune

For at tilbudet skal forankres godt, både i skolen og kommunen, legger vi opp til en påmelding der både skoleeier og skoleleder må godkjenne deltakelse i prosjektet. 

 

Hvorfor påmelding?

Alt innholdet i Matjungelen ligger åpent på våre nettsider og er gratis å bruke. Men påmeldte SFO/AKS vil få tilsendt gratis utstyrspakker og aktivitetshefter til barna, i tillegg til dedikert oppfølging fra oss, tilgang til lukket gruppe for Matjungelen-SFO og tilbud om deltakelse på seminarer og liknende.

 

Jobber du i kommunen?

Ønsker din kommune å melde på deres SFO/AKS i prosjektet? Ikke noe problem – ta kontakt med oss på post@matjungelen.no så sender vi mer informasjon.

Følg gjerne med på hva som rører seg i Matjungelen på sosiale medier.

Håper vi sees i jungelen!

Reddik

Matjungelen vokser og gror over hele landet

337 SFOer fra 91 ulike kommuner har allerede funnet veien inn i Matjungelen og vi har plass til mange flere!

Har du spørsmål eller kommentarer til Matjungelen?

Ta kontakt med oss på post@matjungelen.no 

Husk: Du kan gjerne sende inn bilder og videoer fra aktivitetene på SFO til oss på e-post, så legger vi det ut på Jungeltelegrafen.

Top