Søk i Matjungelen SFO

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
fiskekakespyd med karrimajones

Fiskekakespyd med karrimajones

Fiskekakespyd med karrimajones

Lag festlige fiskekakespyd sammen med barna! Fiskekakespyd er gøy for barna å være med på å lage selv, og de kan både serveres varme og kalde – og kan gjerne stekes på grill eller bålpanne.

fiskekakespyd med karrimajones

Du trenger

  • 5 fiskekaker*
  • 2  epler
  • 1 rød paprika
  • ½ grønn paprika
  • 1 pose majones* (1 pose = ca 165 g)
  • 2 ts karripulver
  • 10 grillspyd

Slik gjør du det

  1. Skyll eple og paprika og skjær de i passe store biter til grillspydene.
  2. Skjær fiskekaker i store terninger.
  3. Bland sammen majones og karripulver i en skål og sett til side.
  4. Tre biter av fiskekake, paprika og eple på grillspydene.
  5. Server med karrimajones og gjerne grovt brød til.

 

Tips

  • Det går fint an å steke spydene på grill, bålpanne eller i stekeovn. Det kan i så fall være lurt å bløtlegge trepinnene i minst 10 min slik at de ikke tar fyr på grillen.
  • Bruk gjerne andre typer frukt og grønnsaker, for eksempel tomat, agurk, squash, appelsin eller ananas.

 

*Allergener: Fisk: Dropp fiskekakene eller erstatt med f.eks mozzarella eller annen ost. Melk/laktose: Bruk fiskekaker uten melk. Egg: Bruk vegansk majones, eller erstatt med rømme eller creme fraiche. Selleri og soya: Noen fiskekaker kan inneholde selleri og soya.

Top