Søk i Matjungelen SFO

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Påmelding til Matjungelen

Bli en Matjungel-SFO!

Matjungelen har åpnet slusene for påmelding!

I Matjungelen kan barna få utforske, leke og lære om mat som er bra for kroppen og kloden. Vi er nå åpen for løpende påmelding, som betyr at SFO/AKS i hele landet kan melde seg på når som helst – som alltid helt kostnadsfritt.

Slik foregår påmeldingsprosessen:

1. SFO- leder fyller ut enkelt påmeldingsskjema.

2. Rektor mottar e-post med lenke til godkjenning av påmeldingen.

3. SFO er påmeldt Matjungelen når rektor har godkjent.

4. Alle påmeldte SFO får e-post med informasjon og inspirasjon til å komme i gang med aktivitetsprogrammet, og jevnlig oppfølging fra Matjungelen.

Gode grunner til å melde seg på

Synliggjør deres fokus på mat, helse og bærekraft i tråd med ny rammeplan for SFO, med et kostnadsfritt og kvalitetssikret aktivitetsprogram.

Utstyrspakker! Vi trekker 50 SFO blant alle de påmeldte mellom 16.11.22 og 16.12.22 som får tilsendt utstyr med bl.a. barneforklær og aktivitetshefter.

Få jevnlig oppfølging og inspirasjon, og en egen kontaktperson fra Matjungelen.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor påmelding?

Alt innholdet i Matjungelen ligger åpent på våre nettsider og er gratis å bruke. Men de påmeldte SFO/AKS vil få en dedikert kontaktperson fra oss, månedlig inspirasjon på epost og tilgang til lukket gruppe for Matjungelen-SFO. Vi trekker også SFOer som får gratis utstyrspakker blant de påmeldte i hver kampanjeperiode. Vi har kampanjeperiode ca 2 ganger i året.

Hvorfor må rektor godkjenne påmeldingen?

For at tilbudet skal forankres godt og jobbes med over tid legger vi opp til en påmelding der rektor som skoleleder må godkjenne deltakelse i Matjungelen.

Er det gratis å være med i Matjungelen?

Ja, Matjungelen er et gratis aktivitetsprogram og det koster ikke noe for SFO eller kommune å delta.  Alle kostnader med Matjungelen finansieres av våre samarbeidspartnere, blant annet Helsedirektoratet som oppdragsgiver.

Kan SFO melde seg på når som helst?

Ja, fra høsten 2022 kan alle SFO melde seg på når som helst. Men vi har 2 kampanjeperioder hvert år, i mai og november. Her trekker vi ut SFOer som får tilsendt gratis og innholdsrike utstyrspakker fra oss, blant de påmeldte i kampanjeperioden.

Er Matjungelen forankret i ny rammeplan for SFO?

Ja, alt innholdet i Matjungelen er forankret i den nye rammeplanen. Matjungelen kan brukes som et verktøy i rammeplanarbeidet, det er også framhevet som støttemateriell fra Utdanningsdirektoratet.

Hva om vi ikke har matlaging på SFO?

Matjungelen, og et helhetlig mat og måltidsarbeid i SFO, handler om mer enn matlaging. Vi har derfor mange varierte aktiviteter for SFO, for eksempel naturbingo, sorteringsstaffett, sesongkalender, dyrking, matredding, epleforskning og sanseløype.

Har du spørsmål eller kommentarer til Matjungelen?

Ta kontakt med oss på post@matjungelen.no 

Husk: Du kan gjerne sende inn bilder og videoer fra aktivitetene på SFO til oss på e-post, så legger vi det ut på Jungeltelegrafen.

Top