Søk i Matjungelen SFO

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Påmelding til Matjungelen

Bli en Matjungel-SFO!

Matjungelen har åpnet slusene for påmelding!

I Matjungelen kan barna leke og lære om mat som er bra for kroppen og kloden. Innholdet er gratis, kvalitetssikret støttemateriell til rammeplanen for SFO og det er alltid åpent for påmelding.

Slik foregår påmeldingsprosessen:

1. SFO- leder fyller ut enkelt påmeldingsskjema.

2. Rektor mottar e-post med lenke til godkjenning av påmeldingen.

3. SFO er påmeldt Matjungelen når rektor har godkjent.

4. Alle påmeldte SFO får e-post med informasjon og inspirasjon til å komme i gang med aktivitetsprogrammet, og jevnlig oppfølging fra Matjungelen.

Gode grunner til å melde seg på

Synliggjør deres fokus på mat, helse og bærekraft i tråd med ny rammeplan for SFO.

Få en egen kontaktperson fra Matjungelen og jevnlig  inspirasjon på e-post.

Alle nye påmeldte mellom 21.mai og 14.juni er med i trekningen av 25 gratis utstyrspakker.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor påmelding?

Alt innholdet i Matjungelen ligger åpent på våre nettsider og er gratis å bruke. Men de påmeldte SFO/AKS vil få en dedikert kontaktperson fra oss, månedlig inspirasjon på epost og tilgang til lukket gruppe for Matjungelen-SFO. Vi trekker også SFOer som får gratis utstyrspakker blant de påmeldte i hver kampanjeperiode. Vi har kampanjeperiode ca 2 ganger i året.

Hvorfor må rektor godkjenne påmeldingen?

For at tilbudet skal forankres godt og jobbes med over tid legger vi opp til en påmelding der rektor som skoleleder må godkjenne deltakelse i Matjungelen.

Er det gratis å være med i Matjungelen?

Ja, Matjungelen er et gratis aktivitetsprogram og det koster ikke noe for SFO eller kommune å delta.  Alle kostnader med Matjungelen finansieres av våre samarbeidspartnere, blant annet Helsedirektoratet som oppdragsgiver.

Kan SFO melde seg på når som helst?

Ja, alle SFO melde seg på når som helst i løpet av året. Men vi har 2 kampanjeperioder hvert år, i mai og november. Her trekker vi ut SFOer som får tilsendt gratis og innholdsrike utstyrspakker fra oss, blant de påmeldte i kampanjeperioden.

Må vi starte med en gang vi er påmeldt?

Nei, hvis dere melder dere på i juni for eksempel, så gir det mening at dere venter med oppstart til neste skoleår i august/september. Men hvis dere klør i fingrene etter å sette i gang med det samme, så er det ingenting i veien for det heller!

Er Matjungelen forankret i ny rammeplan for SFO?

Ja, alt innholdet i Matjungelen er forankret i den nye rammeplanen. Matjungelen kan brukes som et verktøy i rammeplanarbeidet, det er også framhevet som støttemateriell fra Utdanningsdirektoratet.

Hva om vi ikke har matlaging på SFO?

Matjungelen, og et helhetlig mat og måltidsarbeid i SFO, handler om mer enn matlaging. Vi har derfor mange varierte aktiviteter for SFO, for eksempel naturbingo, sorteringsstaffett, sesongkalender, dyrking, matredding, epleforskning og sanseløype.

Har du spørsmål eller kommentarer til Matjungelen?

Ta kontakt med oss på post@matjungelen.no 

Husk: Du kan gjerne sende inn bilder og videoer fra aktivitetene på SFO til oss på e-post, så legger vi det ut på Jungeltelegrafen.

Top