Søk i Matjungelen SFO

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Matredding

198 students
Tilbake til kursoversikten

Matredding

Denne modulen handler om matredding. Altså det å redde mat fra å bli kastet. I Norge kaster vi nemlig omtrent 360.000 tonn mat i året, eller nesten 70 kg per person. Det har et økonomisk tap på 20 milliarder kroner hver år. På verdensbasis kastes 1/3 av all maten som produseres, og det er svært lite bærekraftig bruk av naturens ressurser, som vi ikke har ubegrenset med. Det å redusere matsvinn er derfor et av de viktigste klimatiltakene vi kan gjøre.

I denne modulen får du lære mer om problemet med matsvinn, og hvordan dere på SFO/AKS kan bli matreddere!

Instruktør

0.00 gjennomsnitt basert på 0 vurderinger

5 Stjerne
0%
4 Stjerne
0%
3 Stjerne
0%
2 Stjerne
0%
1 Stjerne
0%
Gratis
Top