Søk i Matjungelen SFO

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Matkurs med Matjungelen

Kunne dere trenge litt ny inspirasjon, kunnskap og praktiske råd om mat- og måltidsaktiviteter med barna? Matjungelen kan komme til dere! Vi er klare for å gi dere en guidet opplevelse i jungelen, med matnyttige kurs for personal eller foreldre.

Praktisk matkurs: Matglede for barn og unge

På dette kurset får dere inspirasjon og kompetanseheving med fokus på matlaging og måltid sammen med barna på AKS og SFO. Hvordan får vi til matlaging på SFO i en hektisk hverdag? Hvordan kan måltidet være en arena for mestring og matglede? Og hvordan kan vi ta med barna på matlagingen?

Praktisk matkurs

Foredrag – Hvordan lage mat sammen med barna

Matlaging sammen med barna er en fin aktivitet, men kan av og til virke som litt av en ekspedisjon før man kommer i gang. Men det trenger ikke være vanskelig. Med enkle grep blir matlagingen til lek, og når barna får være med å lage maten, er sjansen stor for at de smaker og utforsker maten på en annen måte.

Skjære frukt sammen
koriander

Innhold

Vi skreddersyr kursene slik at dere kan få mest mulig ut av det. Vi kan også dekke andre temaer dersom dere ønsker det. Send oss en mail og fortell litt om hva dere ser for dere, så tar vi kontakt og avtaler tid og sted.

Hvor

Vi tilbyr foreløpig fysiske kurs i området rundt Bergen, Oslo og Kristiansand. I tillegg kan vi tilby digitale kurs i hele landet.

Hvem

Vi digger å ha matkurs for barn, men akkurat disse kursene er ment for voksne, enten personalet og/eller foreldre.

Pris

  • Tre timers matkurs – Pris fra 12.000 kroner
  • Foredrag – Pris fra 2.000 kroner

Tilbakemeldinger fra tidligere kurs

Små endringer som gjør at det blir bedre uten at det koster for mye. Inspirert av enkle aktiviteter som man kan gjøre inne eller ute”

“Godt arbeid, rett fokus og dere pratet med et lavterskel fokus”

“Fått nye ideer, ny motivasjon”

“Massevis med gode tips, og inspirasjon til både matlaging og aktiviteter”

Har du spørsmål eller kommentarer til Matjungelen?

Ta kontakt med oss på post@matjungelen.no 

Husk: Du kan gjerne sende inn bilder og videoer fra aktivitetene på SFO til oss på e-post, så legger vi det ut på Jungeltelegrafen.

Top