Ertesuppe med mynte og torsk, servert med grillet brød
En fargerik, næringrik og fristende suppe med billige råvarer. Og visste du at mynte og erter er en skikkelig god smakskombinasjon? Prøv selv!
En fargerik, næringrik og fristende suppe med billige råvarer. Og visste du at mynte og erter er en skikkelig god smakskombinasjon? Prøv selv!
1. Bland alle ingrediensene bortsett fra fisken i en kasserolle, og kok under omrøring i cirka fire minutter. Lag puré av det hele med en stavmikser.
2. Tilsett fiskebitene og la suppen trekke i cirka fem minutter.
3. Ha rapsolje i en stekepanne og stek brødskivene på middels varme i omlag to minutter på hver side.
Tips: Pass på at ikke suppen koker for lenge, da mister den sin fine og friske grønnfarge.
*Allergener: Fisk og skalldyr, melk, gluten
Laktoseintoleranse? Bytt til laktosefri melk
Cøliaki? Bruk glutenfritt brød, og bruk en buljongtype uten gluten.
Oppskriften er hentet fra Lerøy