I grillpakker kan grønnsakene varieres i det uendelige, og all slags fisk kan brukes. Ekstra spennende er det å la barna lage sin egen pakke og forme som et skip merket barnets navn.
Til 8 personer kan du for eksempel bruke:
600 g laksefilet
600 g torskefilet
2 stk fennikel
1 stk løk
4 båt hvitløk
2 stk squash
16 stk cherrytomat
2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
4 ss hakket frisk koriander eller annen urt
Slik gjør du det:
Sett stekeovnen på 200°C.
Rens og skjær fennikel og løk i skiver, finhakk hvitløken og del squash i terninger.
Skjær fisken i terninger.
Smør olje på et ark tykk steke- eller grillfolie og legg grønnsakene i bunnen.
Ha fisketerningene oppå og cherrytomater og urter på toppen.
Press over litt sitronsaft og pakk folien godt sammen på toppen.
Legg pakkene midt i ovnen i ca. 25-30 minutter.
Disse pakkene er kjempefine å ha på grillen også. Legg da pakkene på grillristen og grill dem i ca. 15 minutter.
Server med grovt brød, poteter eller fullkornsris.