Havregrøtlapper
Havregrøtlapper er ypperlige til å få brukt opp rester av havregrøten. De er perfekte som kveldskos, i matpakken eller som turmat. Denne oppskriften gir ca. 20 lapper.
Havregrøtlapper er ypperlige til å få brukt opp rester av havregrøten. De er perfekte som kveldskos, i matpakken eller som turmat. Denne oppskriften gir ca. 20 lapper.
Tidsbruk: ca. 45 min.
Tips! Tilsett en håndfull eller to med finhakkede spinatblader for å gi havregrøtlappene en gøyal og jungelaktig grønnfarge og enda flere viktige næringsstoffer som jern, vitamin A, C og K.
*Allergener: Laktose, melk, egg, gluten.
Laktoseintoleranse? Bruk laktosefri melk og melkefri flytende margarin.
Melkeallergi? Bruk plantebasert melk og melkefri flytende margarin.
Eggeallergi? Lag «chiaegg» (1 stk chiaegg = 1 ss chiafrø + 3 ss vann, la stå i 10 min.)
Glutenallergi? Bruk glutenfritt mel og glutenfrie havregryn.
Oppskrift og bilde er hentet fra Mills.no