En herlig krydret tunfiskrøre som kan varieres med de ingrediensene du liker best. Passer perfekt som pålegg for store og små.
Du trenger
1 dl majones
2 dl lett creme fraiche*
4 bokser tunfisk i vann* (MSC-sertifisert)
4 stilker vårløk
2 syrlige epler
1 chili
2 paprika
Karripulver (kan droppes)
1/2 sitron
Salt og pepper
Slik gjør du det
Skjær vårløk, eple, paprika og chili i små biter.
Hell vannet av tunfisken.
Bland grønnsakene sammen med tunfisk, majones og creme fraiche i en bolle.
Smak til med karri, salt, pepper og sitronsaft.
Tips! Legg tunfiskrøren i en egen liten boks for å unngå søl i matpakken. Så kan barna legge røren på brød, knekkebrød eller pitabrød når det er tid for mat. Man kan også spise tunfiskrøre som dipp til knekkebrød eller grønnsaksstenger.
*Allergener: Melk, fisk, egg
Laktoseintoleranse? Bruk laktosefri creme fraiche, eller bruk kun majones.
Melkeallergi? Bruk bare majones eller melkefrie alternativer til creme fraiche.