Søk i Matjungelen SFO

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
tunfiskrøre

Spicy tunfiskrøre

Spicy tunfiskrøre

En herlig krydret tunfiskrøre som kan varieres med de ingrediensene du liker best. Passer perfekt som pålegg for store og små.

tunfiskrøre

Du trenger

  • 3 dl lett creme fraiche*
  • 4 bokser tunfisk i vann* (MSC-sertifisert)
  • 4 stilker vårløk
  • 2 syrlige epler
  • 1 chili
  • 2 paprika
  • Karripulver (kan droppes)
  • 1/2 sitron
  • Salt og pepper

Slik gjør du det

  1. Skjær vårløk, eple, paprika og chili i små biter.
  2. Hell vannet av tunfisken.
  3. Bland grønnsakene sammen med tunfisk og creme fraiche i en bolle.
  4. Smak til med karri, salt, pepper og sitronsaft.

 

Tips! Legg tunfiskrøren i en egen liten boks for å unngå søl i matpakken. Så kan barna legge røren på brød, knekkebrød eller pitabrød når det er tid for mat. Man kan også spise tunfiskrøre som dipp til knekkebrød eller grønnsaksstenger.

 

*Allergener: Melk, fisk

Laktoseintoleranse? Bruk laktosefri creme fraiche, eller erstatt med majones.

Melkeallergi? Bruk majones eller melkefrie alternativer til creme fraice. F.eks soyayoghurt eller havrebasert creme fraiche.

Top