Søk i Matjungelen SFO

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Hurra

Mills blir ny jungelpartner i Matjungelen!

Matjungelen vokser og har fått med Mills som ny jungelpartner! Nå kan vi virkelig løfte arbeidet med å øke matglede og engasjement for næringsrik og bærekraftig mat blant både barn og voksne.

En jungel av mat

Matjungelen er et gratis aktivitetsprogram der barn kan leke og lære om mat som er bra for både kroppen og kloden. Med engasjerende aktiviteter som krydderløype, epleforsking og matredderkonkurranser etablerer barna gode matvaner for framtiden. Innholdet er kunnskapsbasert og i tråd med Helsedirektoratets kostråd, Innholdet er også tilpasset den nye rammeplanen for SFO.

Med Mills AS som prosjektpartner kan Matjungelen nå ut til enda flere barn og unge med relevant og matnyttig innhold. Vi skal blant annet løfte frem temaer som mat og måltidsglede i fellesskap og bærekraftige matvaner.

Nytt samarbeid med Mills og Folkelig - for Matjungelen
Fra venstre: Marte Geitung Byfuglien og Miriam Iuell Dahl fra Mills AS, sammen med Kathrine Marthinsen og Lene Meyer Barnes fra Folkelig/Matjungelen.

Lekne løsninger og spennende synergier

 

Vi liker at læring skjer gjennom lekne løsninger, og at matglede står i førersetet!

Ernæringsrådgiver Miriam Iuell Dahl i Mills sier at Folkeligs verdier passer veldig godt inn i Mills bærekraftstrategi, hvor folkehelse og sunnere mat står i sentrum.

– Vi har fulgt med på Folkeligs arbeid over flere år, og er skikkelig imponert over det de har fått til. Vi liker at læring skjer gjennom lekne løsninger, og at matglede står i førersetet! Vi håper at dette samarbeidet kan skape gode synergier og muligheter, samt utfordre oss, skape spennende diskusjoner og sikre at vi holder stø kurs mot mål vi har satt innen klima, bærekraft og helse.

barn

Ny jungelpartner, nye muligheter

Med en ny prosjektpartner med på laget er det mulig å utvide Matjungelen med enda mer matnyttig innhold. Det skal blant annet deles enda flere oppskrifter på retter som er enkle og raske å tilberede. I tillegg skal de ha god ernæringskvalitet og ha fokus på norske råvarer i sesong.

Prosjektleder i Matjungelen, Kathrine Marthinsen, sier sier hun er utrolig glad for å ha fått med oss Mills på laget i Matjungelen.  

«Mills har lenge vært i førersetet når det kommer til fokus på helse og bærekraft, og deler vårt engasjement for å gi barn en matglad fremtid. Det blir veldig spennende og jeg gleder meg til å se hva vi kan få til i fellesskap.» 

Top