Rabarbrasmuldrepai
Smuldrepai med rabarbra er både godt og enkelt. Bruk gjerne annen frukt i sesong. Smuldrelokket er en fin måte å bruke opp gammelt brød på. Nok til én paiform.
Smuldrepai med rabarbra er både godt og enkelt. Bruk gjerne annen frukt i sesong. Smuldrelokket er en fin måte å bruke opp gammelt brød på. Nok til én paiform.
Fyll:
Smuldrelokk:
Server gjerne med vaniljekesam, vaniljeyoghurt eller litt is hvis det er en festlig anledning.
Tips: En smuldrepai kan også lages med for eksempel epler, plommer, blåbær eller en blanding av ulike frukter og bær. Frosne frukt og bær fungerer også fint.
Allergener: gluten, laktose, nøtter.
Cøliaki? Bruk glutenfrie havregryn og brød
Laktoseintolerant? Bruk laktosefri margarin, og server med laktosefri kesam
Vær obs på at noen kan være allergisk mot nøtter.