Dette er en fin rett å lage til mange, som barna kommer til å digge.
Du trenger
1 kgtorsk, uten skinn og bein*
stksøtpotet, stor
stkpaprika, rød
stkchili
ssolivenolje
dragpepper
Salsa
buntpersille, hakket
ts sriracha, eller annen hotsauce
ssyoghurt naturell*
tssalt
Slik gjør du det
1. Skrell søtpoteten og kutt den i terninger, cirka 1 X 1 centimeter. Skjær paprika og chili i ringer.
2. Kutt torsken i store biter.
3. Putt grønnsakene i en ildfast form, og legg torsken oppå. Dryss over pepper og hell over olivenolje. Bakes i stekeovn i cirka 20 minutter på 160 grader.
4. Bland persille, sriracha og yoghurt til en saus. Denne heller du over formen straks den er ferdig og ute av ovnen.
5. Server gjerne med en grønn salat, naanbrød eller ris.
* Allergener: melk, fisk
Laktoseintoleranse? Bruk laktosefri yoghurt.
Melkeallergi? Bruk soyayoghurt eller annen plantebasert yoghurt.