Søk i Matjungelen SFO

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Wraps med fiskepinner og karrimajones

Wraps med fiskepinner og karrimajones

En klassisk barnefavoritt servert med en tvist!

Wraps med fiskepinner - Foto: Lerøy - Øystein Klakegg

Du trenger

  • 24 stk fiskepinner*
  • 8 stk tortillalefser av fullkorn*
  • 8 håndfuller salatblanding
  • 8 ss lettmajones*
  • 2 til 4 ts karri (tilpass etter eget ønske)

Slik gjør du det

  1. Forvarm ovnen til 175 grader. Varm tortillalefser i folie i 3-5 minutter.
  2. Stek fiskepinnene som anvist på pakken.
  3. Bland sammen majones og karri, og smør utover tortillalefsene.
  4. Legg salat og fiskepinner på toppen og server.

*Allergener: Fisk, gluten, egg

Cøliaki? Bruk glutenfrie lefser eller pitabrød

Eggallergi? Bruk lettrømme, plantebasert majones eller yoghurt istedenfor majones.

Oppskriften er hentet fra Lerøy

Top