Søk i Matjungelen SFO

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Matjungelen barnehage

Vi gjør oss klar for barnehagebarna!

Den 11. mars skjer det store ting i jungelen, da åpner nemlig Matjungelen Barnehage!

Til nå har Matjungelen vært full av SFO-barn som leker og lærer om mat som er bra for kroppen og kloden, men nå skal alle barnehagebarna få være med på leken.

Matjungelen gir økt kunnskap og inspirasjon til hvordan ansatte kan jobbe pedagogisk med mat og måltid i barnehagen, med fokus på både helse og bærekraft. Her får barna mange muligheter til å leke, utforske og lære om mat og smak, og oppleve måltidsglede i fellesskap. 

Meld dere på lanseringskonferansen

Det hele svinges i gang med en spennende lanseringskonferanse. Her får dere servert faglig påfyll, inspirasjon og ideer om mat og måltidsarbeid i barnehagen.

Tid: 11. mars, klokken 1000 – 1500.

Konferansen er gratis.

Meld deg på lanseringskonferansen her

Påmelding til Matjungelen Barnehage

Alt innholdet ligger åpent på nettsidene våre og er gratis å bruke, men de påmeldte barnehagene vil være med i trekningen av gratis utstyrskasser med kjøkkenutstyr. I tillegg får alle påmeldte barnehager dedikert oppfølging fra oss. Hvert kvartal sender vi også ut nyhetsbrev med nyttig info om hvordan dere kan ta i bruk Matjungelen i barnehagehverdagen.

Utstyrskasser til de første påmeldte barnehagene!

Vi trekker 40 barnehager fra de 100 første påmeldte, som vil få tilsendt utstyrskasser med godt kjøkkenutstyr, så her gjelder det å være rask på labben. Innholdet vil blant annet gjøre det enklere å ta barna med i matlagingen i barnehagen.

Påmeldingen åpner den 11. mars.

Matjungelen Barnehage er en del av konseptet Matjungelen, som er utviklet på oppdrag fra Helsedirektoratet. Matjungelen Barnehage er utviklet av Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet ved Høgskulen på Vestlandet, i samarbeid med Folkelig AS og med støtte fra Gjensidigestiftelsen.

Flere nyheter fra Jungeltelegrafen

Ukemenyer til vintersesongen

Vintersesongen er her og det begynner å bli mørkt og kaldt ute, men like vel er det faktisk noen norske råvarer som er i sesong nå! Norske grønnsaker i sesong har kort vei fra jord til bord, noe som gjør at det er bærekraftig å spise matvarer i sesong.  Vinter på menyen hele uka Selv ...

Ukemenyer for høstsesongen

I høstsesongen er det mange norske råvarer som høstes inn. Norske grønnsaker i sesong har kort vei fra jord til bord, noe som gjør at det er bærekraftig å spise matvarer i sesong.  Høst på menyen hele uka Norske råvarer i sesong er både fargerike, ferske og fristende. Å velge råvarer som er i sesong ...

Fiskefest på Raudeberg SFO

Mange kvier seg for å lage fisk på SFO, fordi det kanskje kan virke litt vrient når man ikke er vant til det. Men det trenger slettes ikke være vanskelig – bare spør barna på Raudeberg SFO. De vant nemlig en tegnekonkurranse, og ble premiert med besøk fra Matjungelen og en vaskekte sjømatkokk fra Lerøy. ...

Top